Штефотрута

Штефотрута - високоефективний інсектицид проти широкого спектру шкідників на посівах цукрового буряку та озимої пшениці.

Препаративна форма: концентрат, що емульгується

Діюча речовина: хлорпірифос, 500 г/л + циперметрин, 50 г/л

Принцип дії:

Має контактну, фумігатну, локальносистемну та репелентну дію. Знищує комплекс відкрито живучих сисних і гризучих комах на всіх стадіях їхнього розвитку, обмежує розвиток рослиноїдних кліщів та чинить інсектицидну дію на низку грунтових шкідників. Ефективний проти шкідників, стійких до піретроїдних і фосфорорганічних сполук.

Регламент застосування:

Препарат не можна застосовувати у спекотливі дні при сильному сонячному випромінюванні. Рекомендовано проводити обприскування при температурі від +10 до +25 ºС за допомогою наземної техніки в ранкові (до 10) і вечірні (після 18) години при мінімальних повітряних потоках. Швидкість повітря при дрібно-крапельному обприскуванні не повинна перевищувати 3 м/с, при велико-крапельному - 4 м/с. Відразу ж після кожного обприскування необхідно проводити ретельне промивання баку, магістральних трубопроводів та форсунок чистою водою. Не обприскувати по мокрим від дощу чи роси рослинам, або якщо протягом наступних 3 годин очікуються опади.
Обприскування посівів слід проводити в період вегетації культури профілактично або за досягнення шкідниками економічного порогу шкодочинності.
Перед внесенням необхідно підготувати обладнання для обприскування: перевірити справність систем обприскувача, провести ретельне промивання баку, магістральних трубопроводів та форсунок. Перед застосуванням каністри з препаратом ретельно розтрусити. Залити бак обприскувача наполовину чистою водою, вилити з каністр необхідну кількість препарату при увімкненому режимі розмішування, додати воду до необхідного об´єму. Перемішування не припиняти і під час обробки для забезпечення однорідності робочого розчину. Не залишати розчин без постійного перемішування. Не допускати проливу робочого розчину. Норма витрати робочого розчину 200-300 л/га.


Культура

Норма використання, л/га

Шкідники

Обробка

Буряки цукрові

1,0 – 1,5

Звичайний буряковий довгоносик, мінуюча муха, бурякові блішки, бурякова щитоноска

Обприскування в період вегетації

Озима Пшениця

1,0

Клоп шкідлива черепашка, п´явиці, попелиці, трипси

Обприскування  в період вегітації

 Норма витрати робочого розчину: від 200 до 300 л/га

Особливості застосування:

Препарат не можна використовувати у спекотливі дні ( з температурою понад +25ºС). Обрискування краще проводити у вечірні години або вранці.
Обов’язковою вимогою є забеспечення суцільного покриття площі і рясне змочування рослин під час внесення препарату.
Сумісний з препаратами виробництва ДДЕ Фарм АГ. При використанні з препаратами інших виробників необхідно проводити попередню перевірку на сумісність компонентів та фітотоксичність суміші.

Переваги препарата:

  • ефективний проти широкого спектру шкідників на різних культурах;
  • висока швидкість контактної дії;
  • має акарицидну дію;
  • двокомпонентний  склад за діючою речовиною підвищує ефективність, виключаючи ризики виникнення резистентності  у шкідників;
  • надійний засіб для боротьби з шкідниками, які знаходяться у важкодоступних місцях.
Колір, матеріал, об’єм та інші властивості упаковки Товарів, які наведені на сайті ТОВ «Спектр-Агро», можуть змінюватись Виробником Товару
Контакти
ТОВ «Спектр-Агро»
Київська обл., м. Обухів, вул. Промислова, 20
+38 (067) 219-06-32
agro@spectr-agro.com
ХIТ ПРОДАЖІВ
MAXPLANT-09-42-09-2MgO-ME
Copyright © 2009 — 2024 ТОВ «Спектр-Агро».
Всі права захищені.
Натискаючи "Приймаю", ви погоджуєтеся на використання файлів cookie www.spectr-agro.com і сторонніх файлів cookie, а також інших аналогічних технологій для підвищення зручності перегляду, аналізу взаємодії з нашим контентом і в інших законних ділових цілях.