Штефаране, КЕ

Штефаране - післясходовий гербіцид системної дії ауксинного типу.

Діюча речовина: Флуроксипір, 333г/л.
Препаративна форма: концентрат, що емульгується.
Норма витрати препарату: 0,3-0,5 л/га.
Спектр дії: однорічні (в т.ч. підмаренник чіпкий) та деякі багаторічні ( в т.ч. березка польова) дводольні бур’яни.

Принцип дії:

Блокує дію гормону росту рослин (ауксину) та впливає на ростові процеси рослинних клітин та на загальні ростові процеси рослин чутливих видів бур´янів.

Переваги препарату:

  • Дієвий засіб для боротьби з підмаренником чіпким та лободою білою;
  • Висока біологічна ефективність на всіх типах ґрунтів;
  • Тривалий період захисної дії (мінімум 30 днів);
  • Не переміщається по вертикальному ґрунтовому профілю, що виключає можливість попадання в ґрунтові води.

Особливості застосування:

Найкращий гербіцидний ефект забезпечується при застосуванні препарату в умовах достатнього зволоження ґрунту. За умов недостатнього зволоження рекомендовано загортати. Після застосування препарату Штефком, КЕ (якщо сумарна норма була не більше 0,2 л/га) можна висівати пшеницю відразу восени, а весною наступного року - сою, горох, польові боби, цукрові буряки, картоплю та моркву після оранки на глибину 25 см. Сумісний з препаратами виробництва ДДЕ ФАРМ АГ. При використанні з препаратами інших виробників необхідно проводити попередню перевірку на сумісність компонентів та фітотоксичність суміші.

Регламент застосування:

Препарат не можна застосовувати у спекотливі дні або при небезпеці нічних приморозків. Рекомендовано проводити обприскування при температурі від +10 до +25 ºС за допомогою наземної техніки в ранкові (до 10) і вечірні (після 18) години при мінімальних повітряних потоках. Швидкість повітря при дрібно-крапельному обприскуванні не повинна перевищувати 3 м/с, при велико-крапельному - 4 м/с. Відразу ж після кожного обприскування необхідно проводити ретельне промивання баку, магістральних трубопроводів та форсунок чистою водою. Ефективність препарату не зменшується, якщо відразу після внесення пішов дощ. Обприскування ґрунту до появи сходів культури.

Норма витрати робочого розчину: 200-300 л/га

Тара
5 л
Колір, матеріал, об’єм та інші властивості упаковки Товарів, які наведені на сайті ТОВ «Спектр-Агро», можуть змінюватись Виробником Товару
Контакти
ТОВ «Спектр-Агро»
Київська обл., м. Обухів, вул. Промислова, 20
+38 (067) 219-06-32
agro@spectr-agro.com
ХIТ ПРОДАЖІВ
MAXPLANT 10-05-40+ME
Copyright © 2009 — 2024 ТОВ «Спектр-Агро».
Всі права захищені.
Натискаючи "Приймаю", ви погоджуєтеся на використання файлів cookie www.spectr-agro.com і сторонніх файлів cookie, а також інших аналогічних технологій для підвищення зручності перегляду, аналізу взаємодії з нашим контентом і в інших законних ділових цілях.