Штеф-протруйник, ТН

Штеф-протруйник  - високоефективний трьохкомпонентний системний фунгіцид для проведення передпосівної обробки насіння пшениці та ячменю від комплексу хвороб..

Діюча речовина: дифеноконазол, 40 г/л, тебуконазол, 40 г/л, азоксистробін, 15 г/л
Препаративна форма: концентрат, який тече, для обробки насіння.
Норма витрати препарату: 0,8-1 л/га.

Принцип дії:
Дифеноконазол поглинається насінням та переміщується по рослині. Припиняє розвиток грибів, впливаючи на синтез стеролів клітинних мембран.
Азоксистробін - пригнічує проростання спор та ріст гіфів грибів. Має захисну і стимулюючу дію. Діюча речовина має трансламінарну та системну активність.
Тебуконазол - системний триазоловий фунгіцид з широким спектром фунгіцидної активності. Поглинається насінням і надходить у проростки, забезпечуючи захист від хвороб на початкових стадіях розвитку рослин.

Переваги препарату:

  • максимальна ефективність проти офіобольозної і фузаріозної кореневих гнилей за рахунок трьох діючих речовин;
  • підвищена ефективність проти всіх головних хвороб;
  • різний механізм впливу діючих речовин запобігає виникненню резистентності;
  • підвищення урожайності зернових культур за рахунок захисту від хвороб;
  • тривалий захисний ефект.

Особливості застосування:

Під час підготовки посівного матеріалу рекомендується використовувати якісне, відкаліброване та очищене насіння, що не має механічних ушкоджень. Протруєне насіння слід зберігати в прохолодному, сухому, добре провітрюваному приміщенні і висівати, за можливості, безпосередньо після протруєння. Оброблене препаратом насіння може зберігатися понад рік, але його схожість та енергія проростання залежатимуть від умов зберігання. Запаси протруєного насіння, які готували до сезону, перед висівом мають бути перевірені на схожість.

Регламент застосування:

Передпосівне протруювання насіння культури.

Норма витрати робочого розчину: 5-10 л/ тону насіння

Тара
5 л
Колір, матеріал, об’єм та інші властивості упаковки Товарів, які наведені на сайті ТОВ «Спектр-Агро», можуть змінюватись Виробником Товару
Контакти
ТОВ «Спектр-Агро»
Київська обл., м. Обухів, вул. Промислова, 20
+38 (067) 219-06-32
agro@spectr-agro.com
ХIТ ПРОДАЖІВ
СТРОМБОЛІ
Copyright © 2009 — 2024 ТОВ «Спектр-Агро».
Всі права захищені.
Натискаючи "Приймаю", ви погоджуєтеся на використання файлів cookie www.spectr-agro.com і сторонніх файлів cookie, а також інших аналогічних технологій для підвищення зручності перегляду, аналізу взаємодії з нашим контентом і в інших законних ділових цілях.