ШИРУДО

Інсектоакарицид для захисту яблуні, виноградників та сої.

ДІЮЧА РЕЧОВИНА: Тебуфенпірад 200 г/кг
ПРЕПАРАТИВНА ФОРМА: Порошок що змочується (ЗП)
НОРМА ВИТРАТИ:0,4-0,8 кг/га

ПОТУЖНИЙ УДАР ПО КЛІЩАХ!

Переваги

  • Безпечний для бджіл, може застосовуватись в період цвітіння;
  • Має високу початкову ефективність та тривалу захисну дію;
  • Ефективний у широкому діапазоні температур;
  • Відрізняється високою селективністю, не діє на хижих кліщів;
  • Не впливає на корисних комах.


Механізм дії
Ширудо® - інсектоакарицид контактно-шлункової дії з трансламінарними властивостями (діюча речовина потрапляє до рослини з обробленого боку листка через внутрішні тканини до необробленої частини, забезпечуючи таким чином захист обох частин листка).
Акарицид Ширудо® з діючою речовиною тебуфенпірад, 200 г/кг, активний як контактно, так і при потраплянні всередину під час харчування шкідника. Інгібує мітохондріальне дихання клітин через розрив ланцюжка транспортування електронів. Має трансламінарну дію, запобігаючи розвитку кліща та яєць у необроблених частинах листка. Демонструє активну початкову дію – від 2-3 до 7 хвилин, і високу тривалість – від 7 до 35 днів. Ефективний на всіх стадіях розвитку кліща: яйця, личинки, німфи та дорослої особини. Активно діє на яйця, особливо протягом літа. Також активний проти деяких комах-шкідників: трипсів, попелиць, вузькокрилих, білокрилки, грушевої листоблішки, цикадок. Змивання препарату дощем не впливає на його дію через 6 годин після нанесення, ефективність не залежить від температури.


Технічна інформація
Колір, матеріал, об’єм та інші властивості упаковки Товарів, які наведені на сайті ТОВ «Спектр-Агро», можуть змінюватись Виробником Товару
Контакти
ТОВ «Спектр-Агро»
Київська обл., м. Обухів, вул. Промислова, 20
+38 (067) 219-06-32
agro@spectr-agro.com
ХIТ ПРОДАЖІВ
ГУТТІНО
Copyright © 2009 — 2024 ТОВ «Спектр-Агро».
Всі права захищені.
Натискаючи "Приймаю", ви погоджуєтеся на використання файлів cookie www.spectr-agro.com і сторонніх файлів cookie, а також інших аналогічних технологій для підвищення зручності перегляду, аналізу взаємодії з нашим контентом і в інших законних ділових цілях.