Головна Новини - ТОВ «Спектр-Агро» - дистрибуція насіння, засобів захисту рослин, мінеральних макро - та мікродобрив, сільгоспмашин Новини Новини - ТОВ «Спектр-Агро» - дистрибуція насіння, засобів захисту рослин, мінеральних макро - та мікродобрив, сільгоспмашин ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ
ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ
ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

25.10.2019

ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ КОНКУРСУ З ВІДБОРУ СУБ’ЄКТІВ АУДИТОРСЬКОЇ діяльності для надання послуг з обов’язкового аудиту фінансової звітності Товариства з обмеженою відповідальністю «СПЕКТР-АГРО».

На виконання вимог ч. 3 ст. 29 Закону України «Про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність» № 2258-VIII від 21.12.2017 р.,ТОВ «СПЕКТР-АГРО» було оголошено конкурс із відбору суб’єктів аудиторської діяльності для проведення аудиту фінансової звітності за 2019 рік. Оголошення про проведення конкурсу,  Порядок проведення конкурсу з відбору суб’єкта аудиторської діяльності були розміщені на веб-сайті Товариства (www.spectr-agro.com.)

ТОВ «СПЕКТР-АГРО» інформує, що конкурс з відбору суб’єктів аудиторської діяльності для надання послуг з обов’язкового аудиту фінансової звітності Товариства відбувся. 

За результатами конкурсу з відбору суб’єктів аудиторської діяльності для надання послуг з обов’язкового аудиту фінансової звітності ТОВ «СПЕКТР-АГРО», проведеного з 02.10.2019 по 10.10.2019, переможцем визнана аудиторська фірма ПрАТ   «КПМГ Аудит».

 

Контакти
ТОВ «Спектр-Агро»
Київська обл., м. Обухів, вул. Промислова, 20
+38 (067) 219-06-32
agro@spectr-agro.com
ХIТ ПРОДАЖІВ
КВС ДЖЕРСІ
Copyright © 2009 — 2024 ТОВ «Спектр-Агро».
Всі права захищені.
Натискаючи "Приймаю", ви погоджуєтеся на використання файлів cookie www.spectr-agro.com і сторонніх файлів cookie, а також інших аналогічних технологій для підвищення зручності перегляду, аналізу взаємодії з нашим контентом і в інших законних ділових цілях.