Головна Новини - ТОВ «Спектр-Агро» - дистрибуція насіння, засобів захисту рослин, мінеральних макро - та мікродобрив, сільгоспмашин Новини Новини - ТОВ «Спектр-Агро» - дистрибуція насіння, засобів захисту рослин, мінеральних макро - та мікродобрив, сільгоспмашин День поля «Спектр-Агро» 18.06.2015р. на Байєр Агро Арені Захід
День поля  «Спектр-Агро» 18.06.2015р. на Байєр Агро Арені Захід
День поля  «Спектр-Агро» 18.06.2015р. на Байєр Агро Арені Захід

День поля «Спектр-Агро» 18.06.2015р. на Байєр Агро Арені Захід

06.06.2015


18.06.2015 року на Байєр Агро Арені Захід ТОВ «Спектр-Агро» в партнерстві з компанією «Байєр» провели спільний День Поля. На даний захід завітали гості з Вінницької, Житомирської, Хмельницької, Тернопільської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської та Волинської областей.

Всім присутнім було надано можливість впевнитись у ефективності вирощування сільськогосподарських культур, з використанням найновіших засобів захисту рослин компанії «Байєр» та мікродобрив власної торгової марки ТОВ «Спектр-Агро» - Спектрум™, переваги ґрунтообробної та посівної техніки, машин для внесення мінеральних добрив Quivogne та Farmet, самохідного оприскувача ALPHA Evo (Hardi), з системою повітряної підтримки TWIN FORCE.


Ми вдячні нашим партнерам з компанії «Байєр» за надану можливість проведення вказаного заходу, а також усім присутнім та чекаємо на нові зустрічі.
Окрему подяку хочемо висловити гумористичному колективу «V.I.P. Тернопіль» за організацію, підтримку та супровід фінальних етапів проведення всіх заходів.

Фотогалерея





























Контакти
ТОВ «Спектр-Агро»
Київська обл., м. Обухів, вул. Промислова, 20
+38 (067) 219-06-32
agro@spectr-agro.com
ХIТ ПРОДАЖІВ
КВС ТРЕБІАНО
Copyright © 2009 — 2024 ТОВ «Спектр-Агро».
Всі права захищені.
Натискаючи "Приймаю", ви погоджуєтеся на використання файлів cookie www.spectr-agro.com і сторонніх файлів cookie, а також інших аналогічних технологій для підвищення зручності перегляду, аналізу взаємодії з нашим контентом і в інших законних ділових цілях.