Бекано®

Неселективний гербіцид для досходового використання проти однорічних однодольних та дводольних бур’янів у яблуневих садах та виноградниках.

Діюча речовина:
індазіфлам, 500 г/л
Препаративна форма:
концентрат суспензії
Механізм дії:
Бекано® діє на бур’яни системно через ґрунт. Діюча речовина індазіфлам блокує утворення целобіози (дисахарида, який є головною структурною ланкою целюлози), утворення ланцюгів β- (1-4) -D-глюкана (більшого структурного елемента целюлози) та, власне, утворення просторовою структури ланцюгів β-глюкана, що саме і є целюлозою. Внаслідок цього відбувається порушення будови клітинних стінок проростків і загибель бур’янів на перших етапах розвитку.
Властивості:

Бекано® 500 SC, КС - високоефективний досходовий гербіцид, який належить до хімічного класу алкілазинів з новітним механізмом дії і унікально довготривалим захисним ефектом.

Бекано® 500 SC, КС найбільш ефективний при достатній вологості ґрунту – після дощу або поливу. Наявність рослинних залишків на поверхні ґрунту може перешкодити якісному покриттю поверхні ґрунту препаратом Бекано® 500 SC, КС і знизити ефективність його дії. Уникати ґрунтообробних операцій після внесення препарату, так як вони можуть порушити цілісність захисного «екрану».

Для приготування робочого розчину додати ½ необхідної кількості води в резервуар для змішування. Збовтати препарат у заводській тарі. Додати препарат після запуску мішалки. Продовжуючи перемішування, додати решту води. Застосування розчину починати тільки після утворення гомогенної суміші. Продовжувати перемішування, доки не буде застосована вся суміш. Підтримувати максимально можливу швидкість перемішування протягом обприскування.

Рівномірне покриття поверхні ґрунту забезпечує надійний ефект. Завжди калібрувати обладнання перед обробкою. Не використовувати форсунки, які формують факел розпилу у вигляді порожнього конусу, або інші, які не забезпечують рівномірне покриття поверхні. Рекомендується дрібнокраплинне обприскування плоскофакельними форсунками. Уникати потрапляння препарату на листя, зелені ділянки кори, корені культури за умов розтріскування ґрунту, щоб уникнути її пошкодження. Не застосовувати на кам´янистих ґрунтах з вмістом гравію вище 20%.

За наявності сходів бур’янів рекомендується додавати в якості бакового партнера препарат Раундап® Макс або Раундап® Енерджі в нормі 1,6 л/га. Рекомендована кількість робочого розчину 200-300 л/га. Регламентування строків очікування до збору врожаю не потребує.

Культура Об’єкт Норма витрати, л/га Макс. кіл-ть обробок Особливості застосування
Виноградники не молодше 5 повних років вегетації після висадки.
Яблуневий сад не молодше 3 повних років вегетації після висадки
Однорічні однодольні та дводольні бур’яни 0,15 – 0,2 1 Обприскування ґрунту до появи сходів бур´янів
 
 
Реєстраційне посвідчення:
в процесі реєстрації
Тара:
0,5 л
 

 

Тара
0,5 л
Колір, матеріал, об’єм та інші властивості упаковки Товарів, які наведені на сайті ТОВ «Спектр-Агро», можуть змінюватись Виробником Товару
Контакти
ТОВ «Спектр-Агро»
Київська обл., м. Обухів, вул. Промислова, 20
+38 (067) 219-06-32
agro@spectr-agro.com
ХIТ ПРОДАЖІВ
MAXPLANT-09-42-09-2MgO-ME
Copyright © 2009 — 2024 ТОВ «Спектр-Агро».
Всі права захищені.
Натискаючи "Приймаю", ви погоджуєтеся на використання файлів cookie www.spectr-agro.com і сторонніх файлів cookie, а також інших аналогічних технологій для підвищення зручності перегляду, аналізу взаємодії з нашим контентом і в інших законних ділових цілях.