АВІЦЕННА

ТАРА 5 л

ПРЕПАРАТИВНА ФОРМА

Суспензійна емульсія для обробки насіння

ВЛАСТИВОСТІ

Завдяки наявності трьох компонентів Авіценна знищує інфекцію на поверхні, всередині насіння та в ґрунті. Препарат має широкий спектр активності проти патогенів (сажкові хвороби, кореневі гнилі, септоріоз та ін. плямистості, пліснявіння насіння, снігова пліснява, борошниста роса). Протруйник підвищує енергію проростання і схожість посівного матеріалу.

ЗАГАЛЬНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

Протруювання здійснюється на спеціальних машинах. Перед застосуванням каністру з препаратом ретельно збовтують. Застосовують Авіценну у розведенні з водою, в залежності від виробничих умов та типу машин. Перед протруюванням потрібно очистити та відкалібрувати посівний матеріал, оскільки частки битого зерна, пил і домішки можуть бути причиною зв’язування значної кількості препарату. Робочий розчин, має бути використаний у день його приготування.

МЕХАНІЗМ ДІЇ

Тебуконазол проявляє системну дію, захищаючи проросток. Дія тебуконазолу основана на процесі інгібування біосинтезу стерину, що входить до складу клітинної стінки гриба. Це призводить до порушень у процесі поділу клітин, а згодом – і до повної загибелі грибного організму. Крім того, на початкових стадіях розвитку тебуконазол уповільнює синтез гіберелінів і діє як регулятор росту, тобто гальмує процес видовження міжвузлів у зернових культур. Цей механізм не допускає надмірного розвитку надземної частини рослини і, водночас, сприяє інтенсивному розвитку кореневої системи. Крезоксим-метил відноситься до контактно-системних діючих речовин. Володіє захисною, лікувальною діями, а також ефектом стимулятора росту. Прохлораз належить до контактно-системних діючих речовин. Він є фунгіцидом захисної та профілактичної дії. Прохлораз знезаражує ґрунт біля насіння та саму насінину (локальна дезінфекція) від збудників хвороб, чим запобігає подальшому зараженню хворобами молодої рослини.

НОРМА ВИТРАТИ РОБОЧОЇ РІДИНИ

10 л робочого розчину на 1 т насіння.

ПЕРЕВАГИ 

Комплексний захист насіння та сходів від насіннєвої, ґрунтової та аерогенної інфекції. Синергія трьох діючих речовин з різних хімічних класів забезпечує найширший спектр фунгіцидної дії. Надійний контроль кореневих гнилей і снігової плісняви забезпечує відмінну перезимівлю та швидке відновлення вегетації. Ідеально підходить для посівів з високим потенціалом врожайності, а також завдяки вираженому фізіологічному ефекту – для пізніх посівів (особливо після гібридів соняшнику, стійких до імідазолінонів).

ДІЮЧА РЕЧОВИНА

Тебуконазол, 50 г/л + прохлораз, 250 г/л + крезоксим-метил, 50 г/л

 

Тара
5 л
Колір, матеріал, об’єм та інші властивості упаковки Товарів, які наведені на сайті ТОВ «Спектр-Агро», можуть змінюватись Виробником Товару
Контакти
ТОВ «Спектр-Агро»
Київська обл., м. Обухів, вул. Промислова, 20
+38 (067) 219-06-32
agro@spectr-agro.com
ХIТ ПРОДАЖІВ
КВС ТРЕБІАНО
Copyright © 2009 — 2024 ТОВ «Спектр-Агро».
Всі права захищені.
Натискаючи "Приймаю", ви погоджуєтеся на використання файлів cookie www.spectr-agro.com і сторонніх файлів cookie, а також інших аналогічних технологій для підвищення зручності перегляду, аналізу взаємодії з нашим контентом і в інших законних ділових цілях.