VARIO
Опис Технічні характеристики

VARIO - восьмирядний культиватор з неперевершеною і безкомпромісною якістю роботи.

Гідравлічно регульований, восьмирядний культиватор VARIO призначений для професійного обробітку ґрунту при використанні мінімальної технології. Це професійне знаряддя є потужним інструментом в даній технології. За габаритної довжини 8,00 м і восьмирядним розташуванням робочих органів, однорідність змішування органіки з землею неможливо перевершити навіть двома проходами кращими культиваторами сьогодення. В знарядді VARIO ґрунт і органічні рештки знаходиться в обробці багато метрів за напрямом руху, що сприяє створенню ідеального мульчованого  шару і вирівняного посівного горизонту. Процес розкладання органіки в ґрунті, після проходу VARIO настає відразу через оптимальне змішування - повний її контакт з ґрунтом. VARIO - прискорює процес розкладання органіки зменшуючи тим самим перенесення грибкових захворювань на наступні культури.

Ресорні лапи нечутливі до ударів об каміння, не вимагають техобслуговування і не схильні до забивання, завдяки своїй постійній вібрації. При виборі лап існують два варіанти: долотоподібні лемеші 100мм і 60мм. Ці лапи застосовуються в залежності від типу ґрунту і потрібної робочої глибини. Вони можуть повертатися і зміщуватися вперед, що дозволяє значно знизити витрату на знос лап для VARIO.

Восьмирядне знаряддя VARIO протягом багатьох років успішно застосовується на практиці і високо цінується професіоналами. Високий попит підкреслює надійність і довговічність знаряддя і його експлуатаційні якості. Робочу глибину можна гідравлічно регулювати під час руху, що дозволяє в будь-який час вибирати оптимальну робочу глибину. У разі обробітку краю поля, що заросло бур‘янами, або у вологих низинах, в місцях скупчення органічних решток - робочу глибину можна завжди швидковідрегулювати з місця оператора.

Спочатку розроблене в якості дослідного екземпляра для місцевості, що має приблизно 12 т органіки на гектар, знаряддя VARIO швидко перетворилося в професійне знаряддя для посіву по мульчі. Машина стала особливо популярною завдяки придатності до експлуатації на вологому ґрунті. Цьому сприяє подвійний каток STS, що забезпечує стабільність і хорошу працездатність у вологих умовах. Пружинна борона застосовується для першої і другої обробки стерні. Вона покращує розподіл органічних решток та залишає за собою оптимально вирівняний і якісно, розроблений посівний горизонт.

Культиватор VARIO може бути додатково обладнаний сівалкою для одночасного підсіву сидератних культур Speed Drill.

Колір, матеріал, об’єм та інші властивості упаковки Товарів, які наведені на сайті ТОВ «Спектр-Агро», можуть змінюватись Виробником Товару
Контакти
ТОВ «Спектр-Агро»
Київська обл., м. Обухів, вул. Промислова, 20
+38 (067) 219-06-32
agro@spectr-agro.com
ХIТ ПРОДАЖІВ
MAXPLANT-09-42-09-2MgO-ME
Copyright © 2009 — 2024 ТОВ «Спектр-Агро».
Всі права захищені.
Натискаючи "Приймаю", ви погоджуєтеся на використання файлів cookie www.spectr-agro.com і сторонніх файлів cookie, а також інших аналогічних технологій для підвищення зручності перегляду, аналізу взаємодії з нашим контентом і в інших законних ділових цілях.