ALLROUNDER profiline
Опис Технічні характеристики

Allrounder Profiline – універсальне знаряддя для грунтообробки, машина, яка виконує найрізноманітніші роботи:

  • Механічна боротьба з бур´яном
  • Передпосівна обробка грунту після плуга чи культиватора для закриття вологи та аерації грунту перед посівом
  • Рихлення грунту для аерації після дощів або озимих
  • Заробка органічної маси

Allrounder Profiline ідеально підходить для другої обробки по стерні для боротьби з бур´янами, а також для рівномірного розподілу соломи. Таким чином Allrounder може замінити використання неселективного гербіциду.

4 ряди пружинних стійок розташованих в шахматному порядку, з декількома варіантами робочих елементів, забезпечують повне перекриття, оптимальне кришіння грунту, перешкоджають забивання рослинними залишками та надають культиватору легку ходу та низьку витрату пального.

Оптимальне ведення глибини обробітку на Allrounder в діапазоні 2 – 12 см, забезпечується регулюванням глибини за допомогою шкали для передніх опорних коліс та за допомогою кронштейнів на STS-котку.

Гідравлічно регульована планка Levelboard, що знаходиться спереду культиватора, слугує для вирівнювання горизонту грунта по усій ширині машини. На важких грунтах розбиває великі груди землі до того, як почнуть працювати стійки.

Подвійний STS – каток діаметром ø530 мм призначений до роботи на любих типах грунту, чудово виконує зворотне ущільнення грунту, зберігаючи вологу,  не забивається, нечуттєвий до каміння, відсутнє ковзання по грунту, забезпечує відмінне кришіння грунту, та завдяки роботі грунт-грунт має мінімальне зношування.

Штригельна борона ø13 мм являє собою простий інструмент з високою ефективністю. Вона розподіляє землю таким чином, щоб великі грудки, як захист від ерозії, залишалися на поверхні, одночасно служить для оптимального розподілу соломи і вирівнювання грунтового горизонту.

Культиватор має міцну збалансовану раму з просвітом 60 см, надійні з’єднання вузлів за допомогою системи Lockpin, що забезпечує стабільність та довговічність кріплень, широкі колеса, телескопічне дишло, подвійне складанням бокових секцій, що дозволяє витримувати транспортну ширину 3м.

Також, універсальним культиватор робить можливість встановлювати систему внесення мінеральних добрив Boxer або дрібнонасіннєву сівалку для підсіву сидератів Speed Drill.

Колір, матеріал, об’єм та інші властивості упаковки Товарів, які наведені на сайті ТОВ «Спектр-Агро», можуть змінюватись Виробником Товару
Контакти
ТОВ «Спектр-Агро»
Київська обл., м. Обухів, вул. Промислова, 20
+38 (067) 219-06-32
agro@spectr-agro.com
ХIТ ПРОДАЖІВ
КВС ДЖЕРСІ
Copyright © 2009 — 2024 ТОВ «Спектр-Агро».
Всі права захищені.
Натискаючи "Приймаю", ви погоджуєтеся на використання файлів cookie www.spectr-agro.com і сторонніх файлів cookie, а також інших аналогічних технологій для підвищення зручності перегляду, аналізу взаємодії з нашим контентом і в інших законних ділових цілях.