Вуксал Р Мах

Висококонцентрована суспензія з високим вмістом фосфору та підвищеним – цинку з ефектами кондиціонера води, pH-коректора, антивипаровувача та реактиватор в’язкого осаду. 

  • Вуксал Р Мах ідеально підходить для сприяння росту та розвитку кореневої системи рослин на початкових етапах вегетації, а також для зменшення стресу рослин, викликаного дефіцитом цинку або фосфору.
  • Фосфор, який входить до складу Вуксалу Р Мах, знаходиться у формі водорозчинного фосфату, що гарантує швидке та безпечне живлення рослин фосфором. Додатково містить азот, який сприяє ростовим процесам рослин.
  • Вуксал Р Мах має найкращі буферні властивості та нейтралізує рН робочого розчину, що гарантує оптимальну дію засобів захисту рослин.

Склад, г/л

N

P2O5

B

SO3

Cu**

Fe** Mn** Zn** Mo
Вуксал Р Мах

150

450 0,29 5,25 0,73 1,45 0,73 15 0,014

* Вуксал Р Мах сумісний з більшістю ЗЗР. Сумісність залежить від різних чинників, які можуть відрізнятися в кожному конкретному випадку, тому ми рекомендуємо індивідуально проводити тест на сумісність перед приготуванням бакової суміші. Якщо впродовж короткого проміжку часу не виникає осад, то можна вважати продукти сумісними. Ми рекомендуємо використовувати бакову суміш відразу після приготування.

** Катіони металів Cu, Fe, Mn, Zn повністю хелатовані EDTA.
Будьте уважні при використанні бакових сумішей у регіонах з жорсткою водою. Вуксал P Max можна без ризику застосовувати у воді до 40° dH (близько 700 ppm). Рівень максимальної жорсткості є приблизним і потрібно враховувати хімічний тип жорсткості. Перевищення рівня рекомендованої максимальної жорсткості не означає, що продукт не можна використовувати. Тому, ми рекомендуємо, в разі екстремального рівня жорсткості, провести тест на сумісність перед приготуванням бакової суміші.

Норма внесення (на 1 обробку л/га): 1,5-2,0 л/га
Нейтралізує рН робочого розчину (від 0,1%)**

Переваги:

  • Ідеальний партнер у сучасних програмах захисту рослин** різних культур. При концентрації 0,1% (100 мл на 100 л води) нормалізує pH до нейтрального рівня (pH 7), що є оптимальним для дії більшості ЗЗР та для ефективного засвоєння елементів живлення через листок.
  • Високий вміст одночасно фосфору та цинку є ексклюзивним поєднанням.
  • Збалансований склад повністю EDTA-хелатованих мікроелементів.
  • «Турбоефект» гарантує високу швидкість та ефективність засвоєння рослиною елементів живлення.
  • Вуксал Р Мах сумісний з більшістю ЗЗР**.

Технічна інформація
Колір, матеріал, об’єм та інші властивості упаковки Товарів, які наведені на сайті ТОВ «Спектр-Агро», можуть змінюватись Виробником Товару
Контакти
ТОВ «Спектр-Агро»
Київська обл., м. Обухів, вул. Промислова, 20
+38 (067) 219-06-32
agro@spectr-agro.com
ХIТ ПРОДАЖІВ
MAXPLANT-09-42-09-2MgO-ME
Copyright © 2009 — 2024 ТОВ «Спектр-Агро».
Всі права захищені.
Натискаючи "Приймаю", ви погоджуєтеся на використання файлів cookie www.spectr-agro.com і сторонніх файлів cookie, а також інших аналогічних технологій для підвищення зручності перегляду, аналізу взаємодії з нашим контентом і в інших законних ділових цілях.