Вуксал Борон рН

Висококонцентрована суспензія для швидкого і безпечного забезпечення рослин бором. Має відмінні буферні властивості, нейтралізує рН робочого розчину, гарантує оптимальну дію засобів захисту рослин.

  • Вуксал Борон рН - інноваційна суспензія для безпечного застосування на культурах чутливих до нестачі бору. Вуксал Борон pH має унікальну властивість (в порівнянні з іншими «борними мікродобривами») - буферний ефект. Продукт створює оптимальні характеристики робочого розчину, для ефективного застосування спільно з ЗЗР (особливо чутливими до лужного рівня рН).

  • Підвищений вміст Бору і Фосфору, в поєднанні з комплексом елементів живлення запобігають можливому їх дефіциту. Завдяки буферному ефекту Вуксал Борон рН може стати відмінним партнером в системах захисту борофільних культур, покращуючи якості робочого розчину (знижуючи жорсткість і нормалізуючи кислотність середовища), сприяючи швидкому проникненню д.р. в рослину з одночасним забезпеченням рослин Бором і елементами живлення.

Норма внесення (на 1 обробку л/га): 1-3 л/га

Склад, г/л

N

P2O5

B

SO3

Cu*

Fe* Mn* Zn* Mo
Борон рН

70

183 108 5,5 0,7 1,4 0,7 0,7

 0,014

 * Катіони металів Cu, Fe, Mn та Zn повністю хелатовані EDTA.

 Переваги:

  • Відмінні буферні властивості (1% розчин нормалізує pH до 6,8-7,2)
  • Сумісний з ЗЗР (особливо чутливими до високого рН)
  • Високий вміст бору і фосфору
  • Швидке та безпечне забезпечення рослин елементами живлення
  • Наявність прилипача і сурфактанта збільшує ефективність дії ЗЗР

Технічна інформація
Колір, матеріал, об’єм та інші властивості упаковки Товарів, які наведені на сайті ТОВ «Спектр-Агро», можуть змінюватись Виробником Товару
Контакти
ТОВ «Спектр-Агро»
Київська обл., м. Обухів, вул. Промислова, 20
+38 (067) 219-06-32
agro@spectr-agro.com
ХIТ ПРОДАЖІВ
КВС ТРЕБІАНО
Copyright © 2009 — 2024 ТОВ «Спектр-Агро».
Всі права захищені.
Натискаючи "Приймаю", ви погоджуєтеся на використання файлів cookie www.spectr-agro.com і сторонніх файлів cookie, а також інших аналогічних технологій для підвищення зручності перегляду, аналізу взаємодії з нашим контентом і в інших законних ділових цілях.