ШРЕК

ВИСОКОВРОЖАЙНИЙ, ПІЗНЬОСТИГЛИЙ І ПОТУЖНИЙ!

ШРЕК -
це новий високоврожайний гібрид з підвищеною засухостійкістю. Швидкий старт весною і раннє цвітіння дають ШРЕКУ впевнену перевагу і стійкість у розвитку в умовах посухи.
При такій вражаючій висоті рослин, як 1,8 м, ШРЕК володіє в той же час відмінною стійкістю до вилягання. До моменту збирання посіви Шрек злегка нахиляються, що дозволяє їм рівномірно дозрівати. А стручки Шрек мають підвищену стійкість до розтріскування.
Багаторічні дуже високі результати урожайності з континентальних умов вирощування, наприклад, з Угорщини, дозволяють заявити, що даний гібрид підійде в першу чергу для вирощування в південних областях України. А завдяки своєму пізньому дозріванню ШРЕК і МЕРСЕДЕС розширюють вікно прибирання усієї лінійки гібридів в центрі і на заході України.

Характеристика гібриду

Урожайність:

Урожайність зерна: 55-60 ц/га
Олійність: висока

Фактори урожайності:

Зимостійкість: висока
Регенеративна здатність: висока
Стійкість до засухи: дуже висока
Стійкість до хвороб (фомоз): висока
Стійкість до вилягання: висока

Догляд за посівами:

Придатність до ранніх строків посіву: не придатний
Придатність до пізніх строків посіву: придатний
Дозрівання: пізній
Придатність до прямого комбайнування: дуже висока

 


Технічна інформація
Колір, матеріал, об’єм та інші властивості упаковки Товарів, які наведені на сайті ТОВ «Спектр-Агро», можуть змінюватись Виробником Товару
Контакти
ТОВ «Спектр-Агро»
Київська обл., м. Обухів, вул. Промислова, 20
+38 (067) 219-06-32
agro@spectr-agro.com
ХIТ ПРОДАЖІВ
БРАЗЕТТО
Copyright © 2009 — 2024 ТОВ «Спектр-Агро».
Всі права захищені.
Натискаючи "Приймаю", ви погоджуєтеся на використання файлів cookie www.spectr-agro.com і сторонніх файлів cookie, а також інших аналогічних технологій для підвищення зручності перегляду, аналізу взаємодії з нашим контентом і в інших законних ділових цілях.