Посівний комплекс Ultima
Опис Технічні характеристики

Незалежно від типу посіву, прямий чи посів у мульчу або після плуга, універсальний посівний комплекс Ultima, оснащений долотоподібними сошниками підходить до будь – якої технології.

Кожен висівний долотоподібний сошник копіює ґрунт за допомогою копіюючого ролика, що рухається попереду. Це гарантує дотримання глибини закладення посівного матеріалу на задану глибину навіть по нерівній поверхні і при високій швидкості руху. У разі перешкод, у вигляді великих каменів, сошники можуть відхилитися без пошкоджень.

Глибина висіву регулюється гідравлічно з кабіни трактора. Гідравлічні циліндри односторонньої дії на кожному висіваючому сошнику використовуються для встановлення робочої глибини і одночасно слугують амортизатором на нерівних і кам´янистих ґрунтах, а також вони знижують вібрації сівалки. Цим досягається плавний хід машини, навіть за високої робочої швидкості.

Після висівних сошників у сівалки Ultima встановлені нівелятори, потім STS-каток і штригель. За допомогою нівеляторів насіння покривається дрібною ґрунтовою фракцією. Далі, за допомогою STS-котка відбувається зворотне ущільнення. Кожне кільце STS-котка проходить точно по висіяним рядкам. За допомогою штригеля додатково розбиваються великі грудки, що залишилися на поверхні.

Висів насіннєвого матеріалу відбувається стрічками шириною 60 мм. Відстань від середини одного рядка до середини другого дорівнює 185 мм. Цей вдосконалений розподіл дає сходам оптимальне живлення і зниження ризиків захворювань. Міцні стійки як насіннєві сошники з навантаженням понад 230 кг, оптимально витримують задану глибину висіву. Контроль за насіннєпроводом контролює проходження насіння в приєднаних шлангах, який повідомить про засмічення насіннєпроводів.

Центральне розташування транспортного шасі забезпечує мале коло повороту на краю поля. Таким чином, навіть невеликі ділянки можуть бути ефективно оброблені без нанесення шкоди у вигляді переущільнення по краях поля. Під час роботи шасі повністю піднімається.

Насіннєвий бункер нової форми розташований уздовж сівалки. Великий отвір для завантаження насіння і низька конструкція машини, полегшують заповнення місткого бункера.

Переваги універсального посівного комплексу Ultima

  • Універсальність застосування: для посіву в мульчу, прямого посіву, посів по плужній борозні
  • Точне дотримання глибини заробки насіння
  • Висока швидкість посіву (до 18 км/год)
  • Стабільна робота без забивання навіть при значній кількості рослинних рештків
  • Висока продуктивність
  • Централізоване регулювання глибини висіву
  • Висока надійність за рахунок міцної конструкції та використання якісних матеріалів та компонентів
  • Високий ресурс робочих органів – це німецька якість і надійність!
Колір, матеріал, об’єм та інші властивості упаковки Товарів, які наведені на сайті ТОВ «Спектр-Агро», можуть змінюватись Виробником Товару
Контакти
ТОВ «Спектр-Агро»
Київська обл., м. Обухів, вул. Промислова, 20
+38 (067) 219-06-32
agro@spectr-agro.com
ХIТ ПРОДАЖІВ
СТРОМБОЛІ
Copyright © 2009 — 2024 ТОВ «Спектр-Агро».
Всі права захищені.
Натискаючи "Приймаю", ви погоджуєтеся на використання файлів cookie www.spectr-agro.com і сторонніх файлів cookie, а також інших аналогічних технологій для підвищення зручності перегляду, аналізу взаємодії з нашим контентом і в інших законних ділових цілях.