Головна Новини - ТОВ «Спектр-Агро» - дистрибуція насіння, засобів захисту рослин, мінеральних макро - та мікродобрив, сільгоспмашин Новини Новини - ТОВ «Спектр-Агро» - дистрибуція насіння, засобів захисту рослин, мінеральних макро - та мікродобрив, сільгоспмашин БОНУСНА ПРОГРАМА ДЛЯ КЛІЄНТІВ МІКРОДОБРИВ СПЕКТРУМ
БОНУСНА ПРОГРАМА ДЛЯ КЛІЄНТІВ МІКРОДОБРИВ СПЕКТРУМ
БОНУСНА ПРОГРАМА ДЛЯ КЛІЄНТІВ МІКРОДОБРИВ СПЕКТРУМ

БОНУСНА ПРОГРАМА ДЛЯ КЛІЄНТІВ МІКРОДОБРИВ СПЕКТРУМ

30.03.2017

Шановні партнери!
З метою поглиблення партнерських відносин з нашими клієнтами ТОВ «Спектр-Агро» оголошує заохочувальну Бонусну програму "Купуй Спектрум, накопичуй бали та вигравай візит до Її Величності". Бонусна програма триває в період з "15" січня 2017 по "30" червня 2017 року включно.

Для участі в заохочувальній програмі клієнту компанії "Спектр-Агро" необхідно придбати продукцію лінійки Спектрум у період дії Бонусної програми та накопичувати бали, які еквівалентні кожному л/кг. Учасникам, які наберуть від 3000 до 12000 балів, будуть презентовані універсальні подарункові сертифікати GiftMall еквівалентом від 5000 до 30 000 грн. в більше ніж 25 торгівельних мереж на вибір. Учасникам, які наберуть 18 000 балів і більше, буде презентована незабутня та захоплююча поїздка до Великобританії у вересні 2017 р.

Учасники Бонусної програми, які виконали вказані умови, мають надати підтверждуючі документи щодо придбання та оплати продукції Спектрум і передати до регіонального офісу ТОВ "Спектр-Агро". Термін надання документів для отримання подарунку - не пізніше "15" липня 2017 р. 

Для розрахунку балів, які можна отримати за реалізацію препаратів ТМ Спектрум, перейдіть за посиланням, де більш детально можна дізнатися про умови участі у Бонусній програмі та самостійно прорахувати отриману кількість балів http://spectr-agro.com/catalog/Spektr_Agro_Bonusna_programma_2017.pdf

 

Контакти
ТОВ «Спектр-Агро»
Київська обл., м. Обухів, вул. Промислова, 20
+38 (067) 219-06-32
agro@spectr-agro.com
ХIТ ПРОДАЖІВ
СТРОМБОЛІ
Copyright © 2009 — 2024 ТОВ «Спектр-Агро».
Всі права захищені.
Натискаючи "Приймаю", ви погоджуєтеся на використання файлів cookie www.spectr-agro.com і сторонніх файлів cookie, а також інших аналогічних технологій для підвищення зручності перегляду, аналізу взаємодії з нашим контентом і в інших законних ділових цілях.