Кодасайд

Кожна крапля на обліку! Багатофункціональний ад’ювант природного походження на основі рослинної олії для підвищення ефективності використання засобів захисту рослин.

Діюча речовина: містить натуральну рослинну олію (95%) та низку емульгаторів
Препаративна форма: масляна емульсія
Норма використання: 1,5 – 2,5 л/га

Характеристики препарату:

  • Покращує прилипання, поширення та поглинання культурою робочого розчину за рахунок утворення “контрольованої емульсії” ;
  • Отримайте більше днів та годин для проведення обприскування – за рахунок зменшення ризику знесення та стійкості до опадів.
  • Кодасайд дозволяє підсилити результат від застосування пестицидів та оптимізувати норму виливу робочого розчину.
  • Зменшує знесення крапель робочого розчину.
  • Покращує стійкість до опадів.
  • Зменшує випаровування.
  • Збільшує кількість часу (днів та годин), які підходять для обприскування.
  • Зменшує застосування хімічних речовин та знижує забруднення довкілля.

Рекомендації до застосування

Ад’ювант Кодасайд 950 м.е. рекомендується застосовувати для підвищення ефективності використання гербіцидів, фунгіцидів та інсектицидів Ексірель® і Верімарк® компанії FMC.

Дія Кодасайд 950 м.е. базується на технології емульсії рослинної олії. При змішуванні Кодасайду з засобом захисту рослин емульгатори, що входять до складу Кодасайд 950 м.е., «замикають» молекули хімічного препарату і утворюють навколо них капсули. Коли ця попередня суміш потрапляє до баку обприскувача з водою, утворюється «контрольована емульсія».

Саме це явище капсуляції забезпечує унікальну ефективність Кодасайд 950 м.е. як «транспортувальника» засобу захисту рослин на культуру.

Cпосіб приготування робочого розчину

  1. Ад’ювант Кодасайд 950 м.е. завжди потрібно попередньо змішувати з засобом захисту рослин перед тим, як додавати до баку обприскувача з водою.

  2. Заповнити одну третину баку обприскувача водою і додати емульсію, що утворилася в результаті змішування Кодасайд 950 м.е. з засобом захисту рослин.

  3. До кінця заповнити бак обприскувача водою при постійному перемішуванні.

Тара
1 л
Колір, матеріал, об’єм та інші властивості упаковки Товарів, які наведені на сайті ТОВ «Спектр-Агро», можуть змінюватись Виробником Товару
Контакти
ТОВ «Спектр-Агро»
Київська обл., м. Обухів, вул. Промислова, 20
+38 (067) 219-06-32
agro@spectr-agro.com
ХIТ ПРОДАЖІВ
MAXPLANT 10-05-40+ME
Copyright © 2009 — 2024 ТОВ «Спектр-Агро».
Всі права захищені.
Натискаючи "Приймаю", ви погоджуєтеся на використання файлів cookie www.spectr-agro.com і сторонніх файлів cookie, а також інших аналогічних технологій для підвищення зручності перегляду, аналізу взаємодії з нашим контентом і в інших законних ділових цілях.