Клозе 480

Досходовий гербіцид системної дії для боротьби проти деяких однорічних злакових та дводольних бур’янів в посівах сої та ріпаку.

Діюча речовина: 
кломазон 480 г/л
Препаративна форма: концентрат емульсії

Переваги:

  • Пролонгована дія, що дозволяє контролювати наступні сходи бур´янів;
  • Не потребує заробки при оптимальній вологості ґрунту;
  • Є одним з кращих препа- ратів в світі для боротьби проти підмаренника чіпкого.

Механізм дії
Препарат припиняє процес утворен- ня хлорофілу і каротину при цьому зупиняється процес фотосинтезу. В результаті бур´яни зупиняються в рості, набувають хлоротичного за- барвлення і засихають.

Поглинання і переміщення у рослині 
Препарат поглинається рослиною через кореневу систему, пагони та листя. Поширюється в рослині по кси- лемі з висхідним ксилемним током.

Особливості заастосування
Внесення препарату найкраще проводити відразу після посіву культури. На легких та малогумусних ґрунтах використовують мінімальну норму витрати. При нестачі ґрунтової вологи після застосування гербіциду рекомендується провести коткування. Максимальний ефект досягається при якісній передпосівній підготовці ґрунту. Після використання препарату, за потреби пересі- ву, можливо висівати ріпак та сою через 30–60 днів після обробки, перед посівом необхідно провести поверхневу обробку ґрунту на глибину 8–10 см. Зернові колосові культури можна висівати через 4 місяці після використання препарату, перед висівом провести обробку ґрунту з метою його ретельного перемішування на глибину 18–25 см.

Тара
Колір, матеріал, об’єм та інші властивості упаковки Товарів, які наведені на сайті ТОВ «Спектр-Агро», можуть змінюватись Виробником Товару
Контакти
ТОВ «Спектр-Агро»
Київська обл., м. Обухів, вул. Промислова, 20
+38 (067) 219-06-32
agro@spectr-agro.com
ХIТ ПРОДАЖІВ
MAXPLANT-09-42-09-2MgO-ME
Copyright © 2009 — 2024 ТОВ «Спектр-Агро».
Всі права захищені.
Натискаючи "Приймаю", ви погоджуєтеся на використання файлів cookie www.spectr-agro.com і сторонніх файлів cookie, а також інших аналогічних технологій для підвищення зручності перегляду, аналізу взаємодії з нашим контентом і в інших законних ділових цілях.