VECTOR
Опис Технічні характеристики

Культиватор VECTOR від Kockerling - це чотирирядне багатофункціональне знаряддя для мілкої пожнивної обробки, основного обробітку і глибокого розпушування ґрунту до 40 см.

Багатоцільовий культиватор VECTOR надає величезний спектр можливостей. Унікальність знаряддя VECTOR полягає в нашій системі регулювання глибини Easy-Shift, за допомогою якої можна безступінчасто (без кліпс) регулювати глибину обробки без необхідності зупинки і виходу з кабіни трактора. На полях з різноманітною структурою ґрунтових горизонтів, при переході з піщаного на глинистий ґрунт або на вологі низини, оператор може миттєво підлаштувати глибину обробітку. Чи то переущільнені або порослі чагарником краї поля, глибокі колії або купи соломи, механізатор має можливість відреагувати на це шляхом зміни глибини обробітку, досягаючи при цьому оптимального результату. Спостерігаючи за ходом культивації, механізатор має безпосередню можливість провести технологічно правильний та ефективний обробіток ґрунту.

Іншою особливістю знаряддя VECTOR, яка не має аналогів в світі, є можливість використання однієї машини з різною робочою шириною:
1. VECTOR 4,6м або 6,2м
2. VECTOR 5,7 м або 8,0м,
3. VECTOR 7,0м або 9,0м робочої ширини.
Для цього потрібно лише прикріпити або зняти бічні секції, з‘єднані на фланцях. Це унікальна можливість для господарств, після придбання більш потужного трактора збільшити робочу ширину знаряддя шляхом дозамовлення бічних секцій або навпаки, при недостачі тягової сили при глибокому розпушуванні, просто зняти бічні секції і тим самим зменшити ширину захвату машини. Протестовані на ділі стійки з блоком захисту (650кг) надають змогу швидкого переобладнання як на невелику глибину, так і на глибоке рихлення. Широкі, передні чотири опорних колеса і тандемний каток STS є гарантом плавного ходу машини і точного дотримання робочої глибини, навіть при сильній вологості або на легких ґрунтах. Підресорена пружинна борона служить для оптимального розподілу органічних решток, вирівнювання і оптимального формування структури ґрунту.

Опціональна можливість:

1. Оснащення системою BOXER - внесення двох або одного видів мінеральних добрив в процесі обробітку ґрунту. Два роздільних бункера з двома повноцінними дозаторами.
2. Оснащення системою Speed Drill - посів дрібнонасінних культур, ріпаку, трав, в процесі обробітку ґрунту.

Колір, матеріал, об’єм та інші властивості упаковки Товарів, які наведені на сайті ТОВ «Спектр-Агро», можуть змінюватись Виробником Товару
Контакти
ТОВ «Спектр-Агро»
Київська обл., м. Обухів, вул. Промислова, 20
+38 (067) 219-06-32
agro@spectr-agro.com
ХIТ ПРОДАЖІВ
КВС ДЖЕРСІ
Copyright © 2009 — 2024 ТОВ «Спектр-Агро».
Всі права захищені.
Натискаючи "Приймаю", ви погоджуєтеся на використання файлів cookie www.spectr-agro.com і сторонніх файлів cookie, а також інших аналогічних технологій для підвищення зручності перегляду, аналізу взаємодії з нашим контентом і в інших законних ділових цілях.